Köpvillkor

PRISER
Moms på 25% ingår i alla priser.
BETALNING

Betalning av din beställning sker med Klarna eller Stripe. Som kund har du möjlighet att betala med kreditkort (Visa, Mastercard och American Express). Känslig information såsom kortnummer lagras inte av Woodiroo utan skickas endast vidare till Stripe.

LEVERANS & FRAKT

Vi skickar alla våra varor med DHL eller PostNord och vi skickar endast varor inom Sverige. Vi har en leveranstid på 1-14 arbetsdagar (ej helgdagar). Om det har gått mer än 14 arbetsdagar utan leverans hör då av dig till oss genom att maila info@woodiroo.se och uppge ditt ordernummer. Vid högtider kan det ta lite längre tid. Var extra noggrann när du anger din leveransadress, Woodiroo ansvarar inte för förlorade försändelser om kundens angivna adress är felaktig.

SKADOR PÅ PAKET OCH EJ UTHÄMTADE PAKET

Upptäcker du skador på paketet ska du omedelbart anmäla detta till postkontoret och göra en skadeanmälan. Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet och produkten är skadad på ett sådant sätt att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, ska du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss på info@woodiroo.se.

Har du beställt varor och inte hämtar ut din försändelse innan den går i retur till oss, (normalt efter 14 dagar) så står du som konsument för returfrakt, samt eventuellt nytt utskick av order. Du som kund kan alltså bli skyldig till returkostnad som fraktföretaget debiterar. Var extra noggrann med att dina uppgifter för avisering är korrekta.

ÅNGERRÄTT OCH REKLAMATION

När er beställning är skickad från oss avsäger vi oss ångerrätten, eftersom alla produkter produceras individuellt efter kundens önskemål. Reklamationer godkänns vid tillverkningsfel samt skada i transport. Kunden ersätts för eventuella returkostnader vid godkänd reklamation. Vi återbetalar kunden senast inom 14 dagar i de fall köpet hävs på riktiga grunder såsom tillverkningsfel eller transportskada. Om en vara av någon anledning behöver returneras ber vi er att först kontakta oss via e-post: info@woodiroo.se för vidare information.

PERSONUPPGIFTSLAGEN
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Momsreg.nr SE831129402201